EtusivuCannes 2007Suomalaiset Cannes-menestyjätLehdistötiedotteetCannes-infoPalauteYhteystiedot
 

Mitä edustajuus tarkoittaa?

Viralliset edustajat ovat neutraaleja, Cannes Lionsin organisaatiota tukevia tahoja ympäri maailmaa. Edustaja nimittää Cannes Lions tuomariehdokkaat maittain, välittää oman markkinansa näkemyksiä ja avustaa Festivaaliin liittyvissä kysymyksissä.

Edustajana Kärkimedia haluaa puhua paremman mainonnan puolesta yhteistyössä vaikutusvaltaisten suomalaistahojen kanssa ! Parempi mainonta on yhteinen etu!

Kärkimedia tuo vuosittain Cannesissa palkittujen töiden näyttelyn ja järjestää arvostetun Young Lions - kilpailun Suomen esikarsinnan. Suomen avoin Young Lions- karsintakilpailu järjestetään vuosittain.

Vuodesta 2008 myös mediatoimistojen sarja - Young Media Lions -on virallinen kategoria Cannesissa.

Syksyllä 2009 Cannesin parhaimmiston näyttely kattaa Printti-, Ulkomainonta, Promo, Media sekä uutuutena Design kategoriat. Kärkimedia tuottaa Suomeen myös Suoramainonnan leijonat, jotka näytteillasettaa Itella sekä Filmit, jotka näytetään Mainonnan Viikoilla.

Näyttely on vuosittain avoinna yleisölle Sanomatalon Mediatorilla ja se on maksuton. Vuoden 2009 voittajatyöt ovat esillä Sanomatalossa 14.9. - 27.9.2009